Wat studenten zeggen

Wat zeggen studenten over mij? Hieronder enkele reacties van enthousiaste studenten:

 

Door slechte toelichting vanuit mijn opleiding had ik geen idee waar ik moest beginnen bij het schrijven van mijn scriptie. Door middel van Tim heb ik geleerd om een duidelijke structuur te creëren en hier op verder te bouwen. Ook de obstakels die ik tegenkwam tijdens het onderzoek heb ik met hulp van Tim opgelost. Tim is onder andere de reden dat ik in één keer ben geslaagd!

Levi
12 juli

Ik studeer HBO rechten en voor Tim’s begeleiding was ik ten einde raad. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Na zijn begeleiding is alles helder geworden. Ik kan en wil niet anders dan mijn hoogste waardering uitspreken over hem! Zeker aan te raden!

M.J.
18 maart

Net zoals vele anderen kon ik ook de druk van mijn scriptie niet meer aan. Ik had erg veel last van tunnelvisie, waardoor ik ook niet meer wist wat ik moest toevoegen of veranderen aan mijn scriptie. Mijn dankbaarheid aan Tim is niet met woorden uit te drukken. Ik berichtte hem of hij mijn Engelse scriptie van 10.000 woorden kon nakijken op structuur en spelling. Hij was niet alleen op voor de taak, hij had het zelfs in één dag klaar. Dit benadrukt Tim zijn professionalisme; hij is altijd bereikbaar en snel klaar. Het was van fenomenale kwaliteit (terwijl het niet zijn studiegebied is), vol met suggesties en aanpassingen. Al mijn zorgen waren weggenomen en ik kwam compleet tot rust. Ik had mijn scriptie gehaald en dus ook mijn diploma mede door hem!

Ebru
9 februari

Tim heeft mij erg goed begeleid, voordat ik hem heb benaderd was ik ten einde raad. Stond op het punt zelfs te stoppen. Met zijn motiverende drive en goede inzichten en opbouwende punten heb ik stap voor stap mijn scriptie tot een eind kunnen schrijven.

Daarnaast heeft mij mij taalkundig goed ondersteund. Zonder zijn goede feedback op mijn stukken dat ik niet kunnen afstuderen. Als jij ten einde raad bent en goed geholpen wilt worden, kan Tim jou echt kundig ondersteunen.

Eugene
25 november

Voordat ik Tim had benaderd was ik ten einde raad. Ik wist niet waar ik moest beginnen, voornamelijk door de druk omdat het binnen een week af moest zijn. Tim gaf mij geruststelling, en hielp mij met structuur en tips over hoe ik mijn stuk het beste in die korte tijd nog kon afschrijven. Ik vind het leuk hoe je met studenten/klanten om gaat, ondanks mijn stresssituatie wist je me zelfs aan het lachen te maken. Mijn complimenten en thanks Tim!

Anne
17 oktober

Dankzij Tim kreeg ik eindelijk grip op hoe ik mijn scriptie nou het beste kon aanpakken.Met zijn begeleiding kreeg ik veel meer een idee waar ik nou precies heen wilde met mijn onderwerp en hoe ik het beste de structuur op kon bouwen. Tim is erg goed in het begeleiden en met je mee denken. Tegelijkertijd wist hij mij ook weer te motiveren en kritische vragen te stellen wat uiteindelijk resulteert in een betere scriptie. Zonder Tim had ik waarschijnlijk niet mijn scriptie gehaald.

Joris
2 oktober

Toen ik mijn scriptie aan het schrijven was, merkte ik dat ik begon te twijfelen over de kwaliteit van de inhoud en van mijn grammatica. Tim heeft mij ontzettend goed geholpen bij de laatste versies van mijn Engelstalige scriptie. Hij gaf me veel bruikbare tips, zodat ik ook mijn inhoud hier en daar nog wat kon aanpassen. Van zijn feedback heb ik veel kunnen leren. Hij geeft aan welke fouten je maakt, wat heel leerzaam is. Tim is erg fijn in de omgang, heeft begrip voor je situatie. Daarnaast is hij heel goed te bereiken, ook in het weekend reageert hij snel op vragen! Héél erg bedankt Tim!

Ely
1 juni

Tim heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn scriptie. Zijn uitgebreide feedback op structuur en inhoud zorgde ervoor dat ik meer inzicht kreeg in de vorm van mijn scriptie en de valkuilen van mijn scriptie. Na zijn feedback had ik duidelijke richtlijnen hoe ik mijn scriptie zelf kon verbeteren waardoor ik er een zekerder gevoel over kreeg. Tijdens het bespreken van zijn feedback was hij erg geduldig en legde hij het mij net zo lang uit tot ik echt begreep wat de bedoeling was.Tim is altijd bereikbaar via telefoon/whatssap en mail, ook reageert hij altijd super snel op een vraag, dat is erg fijn als je tijdens het schrijven ergens tegen aanloopt! Bedankt :)

Pleun
9 mei

Tim heeft mij erg goed geholpen bij het schrijven van mijn scriptie.Wat ik erg waardeerde is dat hij het niet liet merken hoe slecht mijn teksten waren. Hij beoordeelde mij niet, zoals ieder ander het eigenlijk wel deed. Daarnaast is hij als persoon heel fijn in omgang, ik denk dat deze 2 punten mij het meest hebben geholpen! Ook maakte hij altijd tijd voor mij vrij of het weekend of een feestdag was dat maakte Tim niet uit. Tenslotte heeft Tim mij erg goed geholpen bij mijn presentatie!

Cary
9 april

Tim heeft mij geholpen bij de laatste ronde aan correcties van mijn Engelstalige masterscriptie voor Business Administration aan de Erasmus Universiteit. Zijn suggesties over taalgebruik en structuur, hebben mijn scriptie nét dat niveautje hoger getild. Ook heeft Tim mij enorm geholpen bij het voorbereiden op mijn verdediging. Hij kwam met goede, kritische vragen, hielp mij met het scherper formuleren van mijn antwoorden, en gaf zelfs tips over mijn lichaamstaal. Een echte aanrader dus, bedankt Tim!

Thijs
20 februari

Wil je ook gebruik maken van mijn begeleiding? Neem dan contact op!