Waarom Tim

IMG-20150518-WA0002

Scriptiebegeleider.com is opgericht door Tim Goudriaan (BA/LLM). Tim is scriptiebegeleider voor HBO- en WO-studenten, en geschiedenisdocent aan University College Utrecht.

De afgelopen 3 jaar heb ik meer dan 350 bachelor- en masterstudenten aan meer dan 30 hogescholen en universiteiten begeleid, en ik zou jou ook graag helpen. Ik bied persoonlijke en betrokken begeleiding aan HBO- en WO-studenten die om wat voor reden dan ook vastlopen, niet weten waar ze moeten beginnen, door de bomen het bos niet meer zien, of gewoon sneller willen afstuderen met een hoger cijfer.

Ik kan je helpen met overzicht, structuur, planning, motivatie, als sparringspartner, en als dat nodig is als stok achter de deur. Mijn feedback is concreet en als de feedback van jouw begeleider vaag is, kan ik je uitleggen wat hij of zij bedoelt.

Hoe eerder je begeleiding zoekt, hoe beter, maar ook als je halverwege of vlak voor het einde vastloopt, kan ik je helpen.

Kun je mijn hulp ook gebruiken? Neem contact op!

Wat studenten zeggen:

 

“Dankzij Tim kreeg ik eindelijk grip op hoe ik mijn scriptie nou het beste kon aanpakken.”

Joris

“Mijn dankbaarheid aan Tim is niet met woorden uit te drukken.”

Ebru

“Ik vind het leuk hoe je met studenten/klanten om gaat, ondanks mijn stresssituatie wist je me zelfs aan het lachen te maken. Mijn complimenten en thanks Tim!”

Anne

“Tim heeft mij erg goed begeleid, voordat ik hem heb benaderd was ik ten einde raad. Stond op het punt zelfs te stoppen. Met zijn motiverende drive en goede inzichten en opbouwende punten heb ik stap voor stap mijn scriptie tot een eind kunnen schrijven.”

Eugene

“Tim heeft mij ontzettend goed geholpen bij de laatste versies van mijn Engelstalige scriptie.”

Eline

“Tim heeft mij geholpen bij de laatste ronde aan correcties van mijn Engelstalige masterscriptie voor Business Administration aan de Erasmus Universiteit. Zijn suggesties over taalgebruik en structuur, hebben mijn scriptie nét dat niveautje hoger getild. Ook heeft Tim mij enorm geholpen bij het voorbereiden op mijn verdediging. Hij kwam met goede, kritische vragen, hielp mij met het scherper formuleren van mijn antwoorden, en gaf zelfs tips over mijn lichaamstaal. Een echte aanrader dus, bedankt Tim!”

Thijs

Kun je mijn hulp ook gebruiken? Neem contact op!

Of wil je wat meer en uitgebreidere reacties van studenten zien? Klik dan hier.