Waarom Tim?

Eén-op-één scriptiebegeleiding in Utrecht

Even voorstellen: ik ben Tim Goudriaan (LL.M.)

Ik ben oprichter van Scriptiebegeleider.com, en ik doceer geschiedenis en politicologie aan de Universiteit Utrecht. Ik leg graag dingen uit en maak daarbij veel handgebaren (zie boven).

Meer dan 700 hbo- en wo-studenten hebben de afgelopen vijf jaar gebruik gemaakt van mijn begeleiding om sneller en slimmer af te studeren. Ik ben één van de meest ervaren externe scriptiebegeleiders van Nederland, en ik zet mijn ervaring en expertise graag in om ook jou te helpen af te studeren. 

Ik pak het scriptieproces anders aan dan de meeste “experts” of bureaus

Ik geloof niet in ‘zoveel mogelijk’ lezen of ‘gewoon maar’ beginnen. In plaats daarvan laat ik je zien hoe je je kunt richten op de 5-8 belangrijkste zaken die de absolute basis vormen van een goede scriptie en waarmee je weken zo niet maanden kunt besparen. Leer dit, pas het toe, studeer af, en ga verder met je leven.

Mijn aanpak heeft studenten helpen afstuderen aan meer dan 20 hbo-instellingen, meer dan 10 universiteiten, en bij meer dan 60 opleidingen in Nederland en daarbuiten. Omdat ik ook in het Engels doceer aan de universiteit, ben je ook met je Engelstalige scriptie van harte welkom.

Stel het niet langer uit en laat van je horen!

Je kunt me ook per e-mail bereiken op tim [@] scriptiebegeleider.com, en telefonisch op +31(0)6 8662 1043 (spreek een voicemail in en ik bel je z.s.m. terug).